DiSC denkstijlen en drijfveren certificaat behaald
Home Blog DISC factor 3D certificaat in de pocket

DISC factor 3D certificaat in de pocket

30 juli 2021

Yeah!! Hebbes!! 3D certificering in tha pocket. Wat betekent 3D, naast mijn DISC certificering; Het betekent dat ik nu ook drijfveren en denkstijlen assessments af mag nemen en vanuit daar mag begeleiden.

En voor een ieder die me goed kent, weet dat ik geen waarde hecht aan het certificaat of aan deze foto. Het maakt me vooral blij wat ik er mee kan betekenen voor alle directeuren, managers en leidinggevende die ik mag begeleiden in hun “groei traject”.

Het is een mooie waardevolle aanvulling op mijn NLP coaching achtergrond. Vanuit iemands drijfveren en denkstijlen het gesprek aan gaan over waar iemand nu staat en waar deze persoon naartoe wenst te ontwikkelen. 

Denkstijlen geeft inzicht in hoe we iets doen of hoe we een taak of probleem aanpakken. 

Drijfveren geeft inzicht in waarom we iets wel of niet willen doen of waarom we ons wel of niet ergens prettig bij voelen. 

Een mooie aanvulling dus op DISC wat inzicht geeft in onze manier van communiceren en onze reacties op situaties. 

Inmiddels heb ik een mooi persoonlijk ontwikkel programma gemaakt voor iedereen met een leidinggevende functie. Wil je er meer over weten, stuur me dan een pb


Terug naar overzicht