Ontdek de wereld van DISC: gratis video, e-book en een online Academy DISC!
Home Blog Ontdek de wereld van DISC: gratis video, e-book en een online Academy!

Ontdek de wereld van DISC: gratis video, e-book en een online Academy!

5 mei 2024

Ik ben ontzettend enthousiast om een nieuwe fase van mijn bedrijf met jullie te delen! Na tien jaar van training en coaching heb ik besloten een nieuwe koers in te slaan - een koers van toegankelijkheid voor iedereen, vooral voor alle leidinggevenden die streven naar groei en effectiviteit met zichzelf en hun teams. Wat heb ik gemaakt, gebouwd en ontwikkeld?

1. Gratis video: Ontdek de belangrijkste kenmerken van DISC

Een van de meest fascinerende aspecten van mijn trainingen is altijd het onderdeel geweest waarin ik de kenmerken van DISC toelicht. In deze gratis video neem ik je mee door de essentiële kenmerken van elk DISC-profiel:

  • De ideale wereld en de drijfveren achter ons handelen.
  • Verbale en non-verbale expressie van tijd.
  • Uitdrukking en uitstraling van elk profiel.
  • De onderliggende angsten die onze effectiviteit kunnen beïnvloeden.

Deze video is nu beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in het begrijpen van menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling.

2. DISC E-book: Een Gids voor Persoonlijke Groei

Mijn gloednieuwe DISC E-book is een uitgebreide gids die je meeneemt door de basisprincipes van DISC en hoe je deze kunt toepassen in je dagelijks leven en werk. Of je nu een leidinggevende bent die op zoek is naar effectievere teamdynamiek, of gewoon iemand die geïnteresseerd is in zelfontwikkeling, dit E-book is voor jou. Het biedt praktische tips, voorbeelden en oefeningen om je te helpen je DISC-kennis toe te passen en te groeien als individu.

3. Online Academy DISC: Jouw toegang tot een jaar lang diepgaande ontwikkeling

Mijn Online Academy DISC is het vlaggenschipprogramma dat is ontworpen om leidinggevenden en professionals te helpen hun leiderschapsvaardigheden te versterken en effectiever te communiceren binnen hun teams. Met toegang tot een schat aan waardevolle modules, persoonlijke DISC-profielen, live Q&A-sessies en een bloeiende community van gelijkgestemde individuen, biedt de DISC Academy een omgeving waarin groei en ontwikkeling worden gestimuleerd.

Maatwerk training en coaching programma gecombineerd met online Academy DISC

Binnen de online Academy DISC heb ik ook speciale maatwerkprogramma's ontwikkeld die zijn afgestemd op de unieke behoeften van managers. Deze programma's bieden managers de mogelijkheid om zich te verdiepen in specifieke aspecten van leiderschap en teamontwikkeling, met een focus op hun individuele uitdagingen en doelen. Met drie verschillende programma's om uit te kiezen, kunnen managers het programma selecteren dat het beste aansluit bij hun behoeften en ambities, en zo hun leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Deze maatwerkprogramma's omvatten live trainingsdagen waarin managers hands-on kunnen leren en interageren met hun collega's, evenals meerdere coaching sessies die gericht zijn op het bieden van individuele begeleiding en ondersteuning.

Wat komt er nog meer?

Naast deze spannende nieuwe ontwikkelingen ben ik ook bezig met het ontwikkelen van verschillende DISC-tools die je altijd bij de hand kunt hebben. Of je nu een belangrijk gesprek voert, een teamvergadering leidt, of gewoon je eigen persoonlijke groei nastreeft, mijn tools zullen je ondersteunen bij elke stap van je reis.

Ik ben enorm trots op wat ik heb bereikt en ik kijk er naar uit om deze nieuwe fase van mijn reis met jullie te delen. Samen streven we naar groei, effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling.


Terug naar overzicht