3 sessie pakket (1 – 1 coaching)

Groeien en ontwikkelen gaan stap voor stap en heeft meerdere momenten samen nodig om jouw diepere laag van zelfinzicht samen te doorgronden. Waarom doe je wat je nu doet? Hoe uit zich dat? Hoe voel jij je daarbij? En wat zijn je wensen voor jezelf en de interactie met de ander?


In deze drie sessies gaan we stap voor stap vanuit DISC aan de slag met jou en jouw groei en ontwikkel wensen. We starten met een DISC, denkstijlen en drijfveren assessment. In onze 1e twee-urige sessie samen zullen wij jouw DISC assessment grondig doornemen waardoor jij veel inzicht in jouw handelen en communicatie krijgt met zowel jouw krachten als valkuilen. Vanuit jouw ideale wereld, jouw krachten, angsten en tijdsbelevening, help ik jou met het bereiken met jou gewenste resultaat.

Omdat ieder profiel en iedere situatie andere wensen en doelen heeft, richten we vanuit de 1e sessie de twee vervolg sessies in zodat deze maatwerk en toegespitst op jouw wensen is. We leggen jouw doelen in een persoonlijk ontwikkelplan vast en vanuit daar zetten we samen stappen in jouw gewenste richting.

Na deze 3 sessies bepaal jij waar je staat en wat je nu wenst om jouw groei en ontwikkeling een vervolg te geven met bijvoorbeeld vanuit jouw denkstijlen en drijfveren.

Wat is inbegrepen in dit programma:

  • DISC, denkstijlen en drijfveren assessment
  • Drie sessies van 2 uur op maat voor jou
  • Persoonlijke begeleiding bij jouw groei wensen
  • Diepgaande inzichten in jezelf
  • DISC model leren en kunnen toepassen
  • Persoonlijke effectiviteit vergroten met jouw interacties
  • Belemmeringen overwinnen
  • Van negatieve naar positieve overtuigingen
  • Meer inzichten in de ander en hun waarom van hun gedrag en communicatie
  • Beter op de ander kunnen inspelen

€ 950,- exclusief BTW

Locatie Rotterdam of Apeldoorn

3 sessie pakket (1 – 1 coaching) aanvragen

Ben je geïnteresseerd in het 3 sessie, 1 op 1 coaching pakket? Neem dan contact op met mij.

Afgelopen dinsdagavond heb ik op uitnodiging van Michelle haar DiSC training speciaal voor vrienden en bekenden gevolgd. We kennen elkaar uit de begintijd van haar carrière. Het meisje van toen, vrolijk, zeer leergierig, sterk analytisch, groot inzicht en inlevingsvermogen en niet te vergeten energiek, is in de 25 jaar dat we elkaar niet in persoon hebben gezien uitgegroeid toe een kei in haar vakgebied. Met al haar eerder beschreven kwaliteiten is het een boeiende, leerzame avond geworden. Dat is haar wel toevertrouwd. Dank je wel.

Martin Goedbloed