Paul Lunenburg

BAS Trucks
DISC heeft mij inzicht gegeven in mijn persoonlijk handelen en communicatie in bepaalde situaties en de team dynamiek door de verschillende DISC profielen. Michelle heeft me geleerd om niet alleen maar harder te gaan ploeteren om resultaten te willen boeken, maar om ook kwetsbaar te mogen zijn en emotie te benoemen en te delen.

DISC heeft mij inzicht gegeven in mijn persoonlijk handelen en communicatie in bepaalde situaties en de team dynamiek door de verschillende DISC profielen.

Wat voor mij heel logisch is kan voor mijn collega’s heel anders over komen. Na de eerste sessie merkte ik dat we ‘kleuren’ gingen herkennen en elkaar begrijpen en aanvullen waar nodig.

Het is mooi om met het team dit inzicht te delen in elkaars sterkten en zwakten en te gaan werken volgens de eigenschappen van een dreamteam.

Een elftal heeft ten slotte ook niet alleen spitsen of verdedigers, de juiste mix vinden en een goede samenwerking is het voornaamste.

Door dit bespreekbaar te maken en elkaar continu beter te willen maken gaan we als team van ‘ploeteren naar plezier’.

Michelle heeft me geleerd om niet alleen maar harder te gaan ploeteren om resultaten te willen boeken, maar om ook kwetsbaar te mogen zijn en emotie te benoemen en te delen. 

Dankbaar ben ik voor de verdiepingsslag in DISC 3D, denkstijlen en drijfveren, wat mij nieuwe inzichten in mezelf heeft gegeven.

Hiermee kan ik me verder ontwikkelen als manager, coach, vriend, vader en echtgenoot.