DISC - vijf daags programma

DISC 5 daags programma is een intensief en vooral succesvol programma waarin je niet alleen inzichten krijgt echter ook veel zal oefenen, doen en ontwikkelen. Dat is het grootste verschil van het twee daagse pakket. Je krijgt meer tussentijdse opdrachten en ook zal er een intensief persoonlijk ontwikkelplan voor jou worden gemaakt waarin we jouw voortgang meten.


DISC trainingen voor sales, managers en teams

DISC instrument kan mensen in sales, managers en medewerkers helpen om:

 • Hun eigen gedrag beter te begrijpen
 • Te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen
 • Hun communicatie en samenwerkingen effectiever te laten verlopen
 • Klanten beter te leren kennen en te weten wat zij belangrijk vinden
 • Verschillen te waarderen
 • Individuele en teamprestaties te verbeteren
 • Conflicten te verminderen of op te lossen

Vanuit nieuw bewust zelf inzicht kun je nieuwe uitkomsten en resultaten zelf creëren. 

Een training kan goed, inspirerend, informatief zijn en een goede sfeer creëren met een nieuwe inzichten en energie voor de mensen in uw bedrijf. Echter uit ervaring en onderzoek blijkt dat training gecombineerd met individuele coaching meer blijvend succes neerzet. In deze blog schrijf ik over het rendement van trainingen in combinatie met coaching. 

DISC trainingen bestaan onder andere uit: 

 • DISC assessment
 • DISC model 
 • Jezelf en je collega's beter leren kennen
 • Bewuster jouw krachten en groei punten kennen
 • Persoonlijk ontwikkelplan

Per programma, leiderschap, team en sales is het programma meer specifiek gedefineerd. 

Het verschil vanuit de tweedaagse programma is dat dit programma intensiever is. We starten ook vanuit een persoonlijk groeiplan zodat jij jouw groei kan merken en monitoren. Het vijf daags leiderschap, team en sales programma (deze is vier daags), is vanuit negen jaar praktijk ervaring samengesteld en nodig op werkelijke groei te realiseren. 

DISC Sales - vier daags programma

Sales trainingen bestaan vaak uit "verkooptechnieken" . In dit vier daags programma maak je kennis en ga je uitgebreid oefenen met sales vanuit het DISC model. Jezelf vanuit een ander persepectief leren kennen en ook jouw klant waardoor vertrouwen versneld groeit. Naast het DISC model maak je kennis met waarde gebaseerd verkopen vanuit een bewezen sales choreografie. Met het toepassen van dit model en DISC zal jouw sales resultaat versneld groeien vanuit "expertise" in plaats van harde verkoop. Klanten zullen jou als een expert op jouw vak ervaren en iemand die de klant extreem goed snapt. In vier dagen tijd ga je veel nieuwe inzichten krijgen en daar ook mee aan de slag. 

 • 4 dagen
Data & locatie

DISC Leiderschap - management programma

Organisaties en bedrijven veranderen vooral ook omdat we in een snel veranderende wereld leven. Producten en systemen worden aangepast op het hier en nu, teams moeten meegroeien en ontwikkelen. Daarbij is het belangrijk dat ook jouw managementaanpak (of -stijl) meegroeit. Om alle nieuwe menselijke en systematische processen goed te kunnen begeleiden en je teams gemotiveerd mee te krijgen, zal je manier van managen unaniem, consciëntieus, samenwerkend en doelgericht moeten zijn. Leiderschap trainingen zijn "denkstijlen en drijfveren" een uitgebreid onderdeel van evenals jezelf leren kennen van Bateson, logische niveaus. 

 • 5 dagen
Data & locatie

DISC team ontwikkel programma

Organisaties en bedrijven veranderen in deze snel veranderende wereld. Producten en systemen worden aangepast op het hier en nu. Daarbij is het belangrijk dat ook de mensen in het team de ruimte krijgen om mee te veranderen. Niet alleen op een nieuw proces of systeem echter ook om stil te staan bij hun rol als teamlid. Kan iedereen de doelstellingen volgen? Zijn deze duidelijk? Komen we afspraken na? Weet iedereen de route en werkwijze? En werkt het team vanuit vertrouwen, betrokkenheid en verantwoordelijkheid om het doel te halen en samenwerkingen plezierig te maken? Naast Lencioni gaan we ook vanuit een teamkompas aan de slag.

 • 5 dagen
Data & locatie

Een goede ondernemer investeert, vooral en vaak in machines en grondstoffen. Een betere ondernemer investeert vooral in mensen! In dit licht gezien, kan ik de dienstverlening van Michelle van harte aanbevelen. Mijn bedrijf en ook ikzelf hebben enorme stappen gemaakt door haar training en coaching. Vertrouwen, respect, teamwork, nakomen van beloftes: Enkele van de kernwaarden welke door toedoen van Michelle weer hoog in het vaandel staan. Medewerkers zijn gemotiveerder dan ooit en halen het beste uit zichzelf. Een geweldige prestatie!

Gregor Wijkamp
Van Stijn Rijnwoude BV