Home Over Michelle

Even voorstellen

Hallo, ik ben Michelle van Stijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, breng ik een rijke geschiedenis van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling met me mee. Mijn carrière heeft me door de diverse werelden van sales en marketing geleid, naar directieposities en uiteindelijk naar een diepe duik in de kunst van coaching en training. Al tien jaar ben ik een gecertificeerde DISC, denkstijlen, drijfveren trainer en coach, een rol die me niet alleen passie brengt maar ook diepe voldoening.

In de loop van mijn carrière heb ik vijf jaar besteed aan interim opdrachten, inclusief drie jaar in de rol van managing director. Deze ervaringen hebben me geleerd snel de kern van een organisatie te doorgronden - haar doelen, uitdagingen, processen, en het belangrijkste, haar mensen. Mijn kracht ligt in het snel begrijpen van deze elementen en het zetten van koers naar verbetering, waarbij ik mensen weer vertrouwen in hun eigen kunnen geef.

Mijn pad heeft me door organisaties van verschillende groottes geleid, van kleine bedrijven tot grote corporaties, waar ik de kunst van het coachen en trainen heb verfijnd. Mijn passie is het ontginnen van potentieel - het snel bieden van nieuwe inzichten en energie aan individuen en teams.

De ervaringen uit mijn vroegere functies, waarbij ik verantwoordelijk was voor het behalen van ambitieuze doelstellingen en het leiden van grote teams, hebben een fundamenteel begrip benadrukt: de meest waardevolle asset van elke organisatie is haar menselijk kapitaal.

Dit inzicht dreef mijn transitie van het nastreven van "inhoudelijke" doelen naar "uitvoeringsgerichte" doelen, met een bijzondere focus op het empoweren van mensen en teams. Zo werd ik een gepassioneerde NLP en DISC coach en trainer, altijd gefascineerd door de overtuigingen en gedragingen van mensen, zowel in hun communicatie als houding.

Tegenwoordig richt ik mij op het strategisch trainen en coachen van ondernemers en hun teams, met een focus op het verbeteren van management, sales, en teamdynamiek. Ik inspireer hen om met beter zelfinzicht hun doelen opnieuw te bekijken, waardoor deze zowel persoonlijk als zakelijk binnen handbereik komen. Het model van voorkeursgedrag speelt hierbij een essentiële rol.

Met een achtergrond die alle niveaus van het bedrijfsleven beslaat, inclusief het aansturen van grote sales- en marketingteams, begrijp ik de connecties tussen directie, managementteams, en afdelingen als geen ander. Deze ervaringen vormen de basis van mijn specialisme: het bieden van DISC trainingen en NLP-coaching om communicatie en samenwerking binnen organisaties te verbeteren.

Voor meer informatie of om een sessie te plannen, kun je vrijblijvend contact opnemen via michelle@michellevanstijn.nl.

DISC spreker, trainer, en NLP-coach Michelle van Stijn

Zoek je een inspirerende DISC presentatie voor jouw netwerk, bedrijf of evenement? Neem dan contact met me op!


DISC spreker, trainer en NLP coach Michelle van Stijn

DISC lezing

Wil jij ook een DISC presentatie voor jouw business netwerk, jouw bedrijf of evenement? Contact me dan!

DISC lezing contact