Home Over Michelle

Even voorstellen

Ik ben Michelle van Stijn en al bijna 30 jaar werkzaam in het bedrijfsleven. Van sales- en marketingmanager en directiefuncties tot aan het opzetten van nieuwe bedrijven, ik heb het allemaal mogen doen. De laatste jaren werk ik als DISC trainer, spreker en DiSC - NLP coach.

Al mijn vroegere functies hadden overeenkomsten; hoge sales- of bedrijfsdoelstellingen, grote plannen, hoge doelen en grote teams om aan te sturen. Door die ervaringen heb ik geleerd dat een bedrijf met doelstellingen vooral goed moet zorgen voor de belangrijkste asset in de organisatie, namelijk ‘de mens’.

Ik ben me, naast het bereiken van hoge doelen, vooral gaan interesseren in hoe je mensen in hun krachten kunt krijgen zodat ze lekker in hun vel zitten, goed kunnen presteren, hun doelen kunnen bereiken, zich makkelijk overal kunnen uiten en zodat samenwerkingen goed gaan. Door mijn interesse in de overtuigingen en het gedrag van mensen zowel in houding als in communicatie ben ik NLP en DISC coach en trainer geworden. 

Van “inhoud” als doel naar “uitvoering” als doel

Inmiddels train en coach ik ondernemers en hun bedrijven alleen nog op strategische plannen en vooral op management, sales en andere teams. Ik inspireer ze vanuit een beter zelfinzicht een andere kijk op hun doelen te krijgen zodat ze deze zowel persoonlijk als zakelijk beter kunnen bereiken. Jezelf beter kennen vanuit jouw voorkeursgedrag model en daarmee ook andere beter kunnen horen en begrijpen is hier essentieel in.

Door mijn meer dan 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en zelf te hebben gewerkt op alle functieniveaus weet ik als geen ander hoe de verbindingen tussen directie, (MT) teams en afdelingen werken. Een groot deel van mijn werkende leven heb ik zelf grote sales en marketing afdelingen aangestuurd. Door die ervaring en doordat ik weet hoe gemiddeld de verbindingen tussen afdelingen en mensen zijn, heb ik het mijn specialisme gemaakt om vanuit verschillende DISC trainingen en NLP coaching mensen op werkend vlak beter inzicht in zichzelf te geven en samenwerkingen op communicatie en samenwerkingen efficiënter te maken.

Ben je geïnteresseerd in DiSC trainingen of coaching? Wens je meer informatie?

Mail me vrijblijvend op michelle@michellevanstijn.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een DiSC training of coaching af te stemmen.


DiSC eendaagse workshop

DiSC eendaagse workshop volgen? Jezelf blijven ontwikkelen helpt jou zowel zakelijk als privé!

Meer informatie