Trudy van Leuken

True Beauty
Bij de opleiding schoonheidsspecialiste leer je alles over je huid, en na 10 jaar mijn eigen praktijk te runnen, merkte ik al een tijdje dat ik vastliep in idee├źn en verdere groeistrategie. Op de opleiding werd er niet gesproken over marketing, sales en ondernemerschap of wat wel belangrijk is, wil je verder groeien. Via hannah heb ik de marketingtraining gevolgd van Michelle.

Had er al wat gevolgd maar was zeer onder de indruk van haar kennis en praktische tips die je direct kan toepassen. Naar aanleiding van deze training heb ik Michelle 1 op 1 geboekt voor een business-coach dag omdat ik graag wil gaan uitbreiden met mijn praktijk maar niet goed wist hoe ik dit moest aanpakken. Ze heeft een business- groei traject op maat gemaakt en me ook laten zien wat mogelijk is en waar je allemaal rekening mee moet houden indien je groter gaat met je bedrijf. Het heeft me meer inzicht in ondernemerschap, marketing en sales gegeven en hoe meer, ook nu, te groeien in omzet.

Michelle heeft veel kennis en weet wat er speelt betreft ondernemerschap, sales en marketing, geeft een andere kijk naar je onderneming en geeft veel inspiratie. Door haar enorme ervaring kan je ook met haar fijn brainstormen en geeft ze veel energie om weer opnieuw aan de slag te gaan met de plannen. Een fijn en warm persoon waar ik nog vaak mee ga samenwerken en raad haar iedereen aan die verder wil groeien met zijn bedrijf en het maximale eruit wil halen.