5 sessies pakket (1 – 1 coaching)

Ontdek jouw groeipotentieel met persoonlijke coaching Welkom bij mijn exclusieve 5-sessie coaching, waarin we samen een reis maken door jouw persoonlijke ontwikkeling. Met de kracht van DISC, denkstijlen en drijfveren brengen we jouw unieke persoonlijkheid in kaart en onthullen we de sleutels tot jouw succes.


Wat kun je verwachten:

Grondige Analyse: 
Start met een diepgaand DISC, denkstijlen en drijfveren assessment. In onze eerste 1 1/2 uur durende sessie duiken we diep in jouw persoonlijkheid, onthullen jouw sterke punten en identificeren valkuilen.
 

Persoonlijke Begeleiding:
Vanuit jouw ideale wereld, krachten, angsten en tijdsbeleving, begeleid ik je om jouw gewenste resultaten te bereiken. Elke sessie is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

 1. Maatwerk Ontwikkelingsplan:
  Samen leggen we jouw doelen vast in een persoonlijk ontwikkelplan. De twee vervolgsessies zijn volledig op maat gemaakt om jouw specifieke wensen aan te pakken.
   

 2. Flexibiliteit:
  Of je nu live in Rotterdam wilt deelnemen of via Zoom, de keuze is aan jou. Plan de sessies in op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Deze sessies zijn een jaar geldig.
   

 3. Diepgaand Inzicht:
  Na deze vijf sessies ben jij de regisseur van jouw groei en ontwikkeling. Bepaal waar je staat en welke stappen je wilt nemen, gebaseerd op jouw denkstijlen en drijfveren.

Investeer in jezelf:
Gun jezelf de kans om te groeien en floreer in zowel persoonlijk als professioneel leven. Jouw unieke reis begint hier.

Schrijf je nu in voor deze exclusieve 5-sessie coaching en ontdek het potentieel dat in jou schuilt.

Wat is inbegrepen in dit programma:

 • DISC, denkstijlen en drijfveren assessment
 • Vijf sessies van 1 1/2 uur op maat voor jou
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw groei wensen
 • Diepgaande inzichten in jezelf
 • DISC model leren en kunnen toepassen
 • Persoonlijke effectiviteit vergroten met jouw interacties
 • Belemmeringen overwinnen
 • Van negatieve naar positieve overtuigingen
 • Meer inzichten in de ander en hun waarom van hun gedrag en communicatie
 • Beter op de ander kunnen inspelen

€ 1850,- exclusief BTW

Locatie Rotterdam

5 sessies pakket (1 – 1 coaching) aanvragen

Transformeer jezelf in slechts 5 sessies met mijn persoonlijke DISC-begeleiding! Ontdek je potentieel, begrijp jezelf beter en bereik jouw doelen. Laten we samen bouwen aan een krachtiger, succesvoller jij!

Afgelopen dinsdagavond heb ik op uitnodiging van Michelle haar DiSC training speciaal voor vrienden en bekenden gevolgd. We kennen elkaar uit de begintijd van haar carrière. Het meisje van toen, vrolijk, zeer leergierig, sterk analytisch, groot inzicht en inlevingsvermogen en niet te vergeten energiek, is in de 25 jaar dat we elkaar niet in persoon hebben gezien uitgegroeid toe een kei in haar vakgebied. Met al haar eerder beschreven kwaliteiten is het een boeiende, leerzame avond geworden. Dat is haar wel toevertrouwd. Dank je wel.

Martin Goedbloed