Leer jezelf bewust beter kennen en anderen beter begrijpen met DISC en NLP

Waarom krijgen sommige mensen alles zo makkelijk met hun gedrag en communicatie geregeld? Waarom erger je je soms zo aan je tegenpool met communicatie, gedrag, denken en hun drijf? Hoe kun je op een makkelijkere manier jouw plannen en ideeën ‘verkocht’ krijgen? Of samenwerkingen verbeteren? Hoe kun je als leider je plannen met succes bij al je teams krijgen? Hoe zorg je ervoor dat je als team effectief gaat communiceren en samenwerken zodat organisatiedoelen op een prettige wijze worden bereikt? Hoe zorg je ervoor dat je sales beter contact krijgt met klanten en weet wat deze klanten belangrijk vinden?

Als DISC, denkstijlen, drijfveren en NLP trainer / coach weet Michelle van Stijn jou op een duidelijke, humoristische en ook confronterende manier te inspireren. Want, alles begint en eindigt bij jezelf.

Waarom boek je mij als spreker?

Met inspirerende verhalen en een flinke dosis kennis, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring op verschillende lagen van het bedrijfsleven, zorg ik voor nieuwe energie en motivatie.

Neem contact mij op

Wat kan Michelle als DISC en NLP spreker voor jou doen?

Na jaren als manager en directeur verschillende grote teams & MKB bedrijven te hebben aangestuurd evenals allerlei organisatie- en salesdoelstellingen te hebben behaald met al haar teams, is Michelle specialist geworden in mensen in hun krachten te zetten zodat (bedrijfs- en organisatie-) doelen gehaald worden. Dat doet zij door middel van de strategie jezelf beter leren kennen (DISC, denkstijlen en drijfveren) en bewuster je doelen halen en negatieve belemmeringen overwinen (NLP).

Michelle is ervan overtuigd dat nieuwe bewuste inzichten in je eigen gedrag, denken en “drive” naar nieuwe uitkomsten leidt als je wilt ontwikkelen. Naast het opzetten en aansturen van bedrijven heeft zij de afgelopen jaren vele verschillende groei en ontwikkeltrajecten binnen grote en kleine organisaties mogen begeleiden zowel in goede als wel in slechte economieën en tijden. Door consequent vanuit NLP en DISC te handelen, zijn al deze trajecten voor alle mensen op een positieve wijze verlopen.

Als DISC, denkstijlen, drijfveren en NLP spreker inspireert Michelle leiders, organisaties op alle lagen, salesafdelingen, topsporters, netwerken, en zorg-instellingen om vanuit zichzelf anderen bewuster te leren kennen, communicatie, gedrag en bedrijfsvoering te veranderen en te vereenvoudigen en om op een plezierige manier hun boodschap en doelen te bereiken.

Over DISC, denkstijlen & drijfveren

Ontdek jezelf en anderen vanuit DISC, denkstijlen en drijfveren. Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen de DISC profielen en instrumenten om meer over zichzelf en anderen te leren. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

DISC, denkstijlen en drijfveren kan leidinggevenden en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen, hun communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen. Het helpt directie, managers, verkopers om de behoeften, prioriteiten en drijfveren van anderen te begrijpen en zo effectiever te zijn in hun leidinggeven, sales, ontwikkelen, onderhandelen en verkopen.

Wil je weten wie ik ben?

Klik dan op de button. Michelle van Stijn is trainer, coach en spreker voor organisaties die effectiever willen groeien en ontwikkelen met elkaar!