DISC profiel – 1 op 1 sessie en workshop

Stel je voor dat je een diepgaand begrip kunt krijgen van jezelf en anderen, niet alleen op intellectueel niveau, maar ook door het daadwerkelijk ervaren van verschillende persoonlijkheidsprofielen. Bij deze DISC Workshop geloven we in het versterken van relaties, het vergroten van zelfbewustzijn en het creëren van een gemeenschap van mensen die elkaar beter begrijpen. Waarom? Omdat we geloven dat empathie en begrip de sleutels zijn tot persoonlijke groei en bloeiende relaties.


We bereiken dit door een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling. We bieden niet alleen uitgebreide DISC-profielen aan, maar we gaan verder. Met een 1-op-1 sessie duiken we diep in jouw specifieke behoeften en vragen. De live DISC Workshop in Rotterdam gaat nog een stap verder door jou in een interactieve omgeving te plaatsen waar je de diverse persoonlijkheidsstijlen daadwerkelijk kunt ervaren en begrijpen. Hoe? Door actieve participatie, gedeelde ervaringen en diepgaande gesprekken.

Investeer niet alleen in deze tools maar ook in de waarom, de drijvende kracht achter deze workshop. Schrijf je in en laat deze dag van groei jouw startpunt zijn voor een leven van dieper begrip en zelfontdekking. Waarom? Omdat jouw reis naar persoonlijke transformatie van groot belang is.

Wat krijg je als je deelneemt aan onze DISC Workshop?

  • Een gedetailleerd 24-pagina's tellend DISC-profiel dat jouw gedragsstijl onthult.
  • Een persoonlijke 1-op-1 sessie van 1 ½ uur met mij.
  • Deelname aan een live DISC Workshop in Rotterdam.
  • Een dag gewijd aan zelfontdekking en begrip van anderen.

€ 695,- exclusief BTW

Locatie Rotterdam

DISC profiel – 1 op 1 sessie en workshop aanvragen

Ontdek de kracht van zelfbewustzijn en diepgaand begrip. Schrijf je nu in voor onze live 1:1 DISC sessie en workshop in Rotterdam en maak van vandaag het begin van jouw reis naar bloeiende relaties en persoonlijke groei.

Afgelopen dinsdagavond heb ik op uitnodiging van Michelle haar DiSC training speciaal voor vrienden en bekenden gevolgd. We kennen elkaar uit de begintijd van haar carrière. Het meisje van toen, vrolijk, zeer leergierig, sterk analytisch, groot inzicht en inlevingsvermogen en niet te vergeten energiek, is in de 25 jaar dat we elkaar niet in persoon hebben gezien uitgegroeid toe een kei in haar vakgebied. Met al haar eerder beschreven kwaliteiten is het een boeiende, leerzame avond geworden. Dat is haar wel toevertrouwd. Dank je wel.

Martin Goedbloed