Kier Reitsma

Group020
Met deze DiSC presentaties geeft Michelle op innemende en inspirerende manier inzicht in wat mensen beweegt in hun manier van doen en communiceren. Daarmee reikt zij deelnemers van presentaties een uitstekende “tool” aan om met meer inzicht toegevoegde waarde in hun werkzaamheden aan te brengen.

Michelle zit al een behoorlijke tijd in mijn netwerk. In die periode heb ik haar leren kennen als een bevlogen professional, die op gebied van sales en marketing een gedegen trackrecord in diverse complexe (werk-) situaties heeft opgebouwd. Haar “can do” mentaliteit vind ik typerend voor haar persoonlijkheid en ik zie dit dan ook als haar basis voor het creëren van succes. Ook nu is die mentaliteit prominent aanwezig binnen haar expertise op gebied van DiSC.

In de afgelopen periode heeft Michelle mij geadviseerd over DiSC en de waarde die inzicht in gedrag kan opleveren voor organisaties, teams en individuele personen. Met de DiSC presentaties geeft Michelle op innemende en inspirerende manier inzicht in wat mensen beweegt in hun manier van doen en communiceren. Daarmee reikt zij deelnemers van presentaties een uitstekende “tool” aan om met meer inzicht toegevoegde waarde in hun werkzaamheden aan te brengen. Op deze manier zal ik DiSC waar mogelijk ook in mijn eigen werkzaamheden meenemen. 

Oh ja….. mijn DiSC profiel? Vooral “D” en daarna “i”. Wil je begrijpen hoe je iemand als mij kan herkennen, dan is de DiSC presentatie van Michelle absoluut een goed begin.