De positieve, directe energie waar Michelle mee spreekt en handelt maakt dat je direct zin hebt om vanuit nieuw perspectief aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling, je team en sales! Ik raad iedereen aan om bij één van haar lezingen aanwezig te zijn of haar voor trainingen te vragen! Na deze 2 ½ uur heb je echt nieuwe inzichten en inspiratie over team effectiviteit en je sales aanpak!

“Michelle ken ik al jaren als goede vriendin en ook is zij sinds enkele jaren sales, marketing & business development adviseur en trainer bij mijn bedrijf, Park Ijsselweide. Doordat Michelle haar trainingen ook geeft op mijn locatie, zie ik hoe mensen, hele teams dag 1 naar binnen gaan en hoe zij na één of meerdere dagen een traject afronden. Samengevat zie ik mensen van passief met complete nieuwe energie naar buiten komen na sessies met Michelle. Ook spreek ik dan soms haar opdrachtgevers en die zijn meer dan tevreden over hoe Michelle hele teams weer in positieve flow heeft gekregen, zowel directie, management teams als hele afdelingen. Heel leuk om dat zo van dichtbij mee te mogen maken hoe mensen door een training & coaching zo snel kunnen transformeren. 

Ik heb nu zelf ook een DiSC presentatie van haar bijgewoond. Ik kende DiSC al en dacht echt dat het alleen een systeem met 4 kleuren, letters en 4 vakjes was. Echter zoals Michelle DiSC maar vooral onze persoonlijkheids-stijlen, ons gedrag, communicatie en samenwerkingen weergeeft, hoe zij met een serieuze noot en veel humor werkelijke voorbeelden geeft hoe teams samenwerken (of dus in eerste instantie niet effectief samenwerken), hoe managers kunnen ploeteren en hoe we soms met sales in de basis de plank misslaan bij onze klant, dat was een eyeopener voor me. 

Onbewust wist ik een aantal zaken wel maar na de DiSC presentatie van Michelle, zie ik nu in dat het niet 4 vakjes, 4 letters en kleuren alleen zijn maar een goede basis tool voor iedereen. Ik besef door haar manier van het toelichten de echte kracht van het DiSC model en hoe dit mij en andere mensen, organisaties en afdelingen enorm kan helpen. Michelle haar kracht is echt leiderschap, team en sales trainingen. DiSC is maar een onderdeel. 

De positieve, directe energie waar Michelle mee spreekt en handelt maakt dat je direct zin hebt om vanuit nieuw perspectief aan de slag te gaan met je eigen ontwikkeling, je team en sales! Ik raad iedereen aan om bij één van haar lezingen aanwezig te zijn! Na deze 2 ½ uur heb je echt nieuwe inzichten en inspiratie over team effectiviteit en je sales aanpak!”