DISC - twee daags programma

DISC twee daagse management/ leiderschap, team en sales programma helpen jou om vanuit meer zelf inzicht te groeien en nieuwe resultaten te bereiken. De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.


In twee dagen als “manager”, "teamlid, of “sales” ontwikkelen vanuit DISC. Het kan! In dit tweedaags programma zal je jezelf beter leren kennen en ook je omgeving zowel prive als zakelijk. Na deze twee dagen veel leren vanuit DISC, Bateson, Lencioni of het teamkompas, heb je als manager, teamlid of sales veel nieuwe inzichten om jouw rol anders bewust aan te pakken en om nieuwe resultaten te bereiken.

Lees hier meer hoe 85% van je (financiële) succes is te danken aan je persoonlijkheid en het vermogen om te communiceren, te onderhandelen en leiding te geven.

In het twee daagse programma zit:

  • Persoonlijk DISC profiel  
  • Team wiel
  • DISC presentatie
  • Rollenspellen en oefeningen op maat
  • Persoonlijk plan voor jou
  • Vele nieuwe inzichten en nieuwe vaardigheden om jouw doelen en wensen te bereiken!

DISC Sales & waarde gebaseerd verkopen

Sales trainingen bestaan vaak uit "verkooptechnieken" . In dit twee daags programma maak je kennis met sales vanuit het DISC model. Jezelf vanuit een ander persepectief leren kennen en ook jouw klant waardoor vertrouwen versneld groeit. Naast het DISC model maak je kennis met waarde gebaseerd verkopen vanuit een bewezen sales choreografie. Met het toepassen van dit model en DISC zal jouw sales resultaat versneld groeien vanuit "expertise" in plaats van harde verkoop. Klanten zullen jou als een expert op jouw vak ervaren en iemand die de klant extreem goed snapt. 

  • 2 dag
Data & locatie

DISC Leiderschap - management

“Leiderschap is een proces waarbij een individu een groep van individuen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken". Je ontdekt jouw leiderschapsstijl  en leert deze effectief in te zetten voor het sturen van mensen en processen, het effectief doorvoeren van veranderingen en het verhogen van (groeps)motivatie van jouw medewerkers. Je leert leiderschap vanuit DISC, denkstijlen en drijfveren model en dus met effectieve communicatie en gedrag om jouw organisatie naar het volgende niveau te brengen. 

  • 2 dag
Data & locatie

DISC team ontwikkel programma

Teambuilding is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek en efficiëntie te creëren binnen een groep mensen. DISC model is het meest geschikte model om meer inzicht te krijgen in jouw gedrag en communicatiestijl evenals dat van je teamleden. Naast DISC gaan we ook als team aan de slag vanuit het Lencioni model. 

  • 2 dag
Data & locatie