Ontdek onze nieuwe DISC Mousepad en Stijlenkaarten voor effectieve communicatie
Home Blog Nieuwe DISC Mousepad en Stijlenkaarten

Nieuwe DISC Mousepad en Stijlenkaarten

18 april 2024

Al tien jaar lang, na elke training, ongeacht hoeveel moeite ik deed, kwam de vraag weer terug: "Heb je naslagmateriaal, iets voor op ons bureau waardoor we dagelijks herinnerd worden aan hoe we goed met anderen kunnen omgaan?"

Tot voor kort had ik geen tastbare DISC-materialen. Maar na een totale ombouw van mijn bedrijf, werd het tijd om daar verandering in te brengen. En nu ben ik trots om te kunnen zeggen dat het resultaat echt gaaf is geworden!

Wat is er nu wel:

  • DISC Mousepad: Klik hier om te bekijken
    • Formaat: A5, perfect voor elk bureau.
    • Inhoud: Een beknopte samenvatting van het DISC-model en de belangrijkste kenmerken per DISC-type.
       
  • DISC 3 Stijlenkaarten: Klik hier om te bekijken
    • Materiaal: Stevig PVC met een glanzende afwerking, vergelijkbaar met een creditcard.
    • Formaat: Compact en draagbaar, gemakkelijk mee te nemen.
    • Inhoud: Bevat essentiële informatie over het DISC-model en kenmerken, do's en don'ts voor elk type, tips voor goede en slechte dagen, en algemene voorkeuren per kleur.

Deze tools bieden je de kans om op een eenvoudige wijze de DISC-principes dagelijks toe te passen. De mousepad dient als een constante visuele herinnering aan de basisprincipes van DISC, terwijl de stijlenkaarten fungeren als een snelle referentiegids voor tijdens vergaderingen of persoonlijke reflectie.

Met deze nieuwe tools wordt het eenvoudiger dan ooit om DISC dagelijks toe te passen en de dynamiek op je werkplek positief te beïnvloeden. Ik ben er trots op dat ik deze lang gekoesterde vraag nu kan beantwoorden met producten die zowel functioneel als informatief zijn.


Terug naar overzicht